Toimitusehdot

Tilaukset toimitetaan 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja toimituskulut. Arvonlisävero sisältyy tuotteiden hintaan.

Toimitustavat

Nouto Postin toimipisteestä

Lähetämme paketin lähimpään Postin toimipisteeseesi. Saat saapumisilmoituksen Postilta tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto pakettiautomaatista

Lähetämme tilauksen valitsemaasi pakettiautomaattiin. Saat saapumisilmoituksen Postilta tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilauksesi on noudettavissa.

Postin kotiinkuljetus

Paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti arkipäivänä klo 14 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan postiin noudettavaksi. Toimitusaikaa ei sovita vastaanottajan kanssa.

Matkahuollon Lähi-paketti

Tilaus toimitetaan vastaanottajan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

Yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja.

 

Maksutavat

Pankkikortti (Visa, Visa Electron tai Mastercard)

Verkkopankki

Palautusehdot

Tarjoamme tuotteillemme 14 vuorokauden palautusoikeuden. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa sekä avaamaton. Havaitessasi virheen tilaamassasi tuotteessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja neuvomme palautuksen tekemisessä. Hyvitämme tuotteen hinnan ja toimituskulut virheellisissä tuotteissa. Virheellisten tuotteiden palautus on maksuton. Asiakas vastaa virheettömien tuotteiden palautuskuluista.
Jos et nouda tuotetta noutopisteestä 7 päivän kuluessa, paketti palautuu takaisin lähettäjälle. Uudelleenlähetys maksaa uusien toimituskulujen verran.